Събирай бонус точки

С картата „С нас на път“ ще получавате бонуси, под формата на пари, които може да използвате за частично или цялостно заплащане при следващи покупки на горива и стоки в бензиностанции Газпром. Тези бонуси ще бъдат депозирани в картата Ви и ще бъдат готови за използване веднага след активиране на картата съгласно Общите условия на програмата.

В зависимост от потреблението Ви на литри през текущия месец се определя нивото на бонусите за следващия месец. Методът на калкулацията се извършва чрез получаване на фиксирано количество бонуси, под формата на пари, и се определя по следната бонус схема:

*Примери: Ако заредите 60литра G-Drive гориво и притежавате лоялна карта на ниво Silver, калкулацията ще се извърши по следния метод: 60литра, умножени по 0.05=3лв бонус, който получавате. В друг случай може да заредите 35 литра метан и да притежавате лоялна карта на ниво Gold, Вашият бонус ще се пресметне по следния начин: 35литра, умножени по 0.04=1.40лв бонус. При лоялна карта на ниво Platinum и зареждане на обикновен дизел за 24 литра, ще получите следният бонус: 24литра, умножени по 0.09=2.16лв бонус.

Стандартно всяка карта стартира на ниво „Silver“, което Ви носи 4ст. на литър при зареждане на бензин и дизел, 5ст. на литър при зареждане на G-Drive горива и 3ст. на литър при зареждане на метан и LPG (автогаз). При допълнителния асортимент получавате 2% бонус от стойността на покупките Ви през месеца. Ако потребление Ви на литри през текущия месец превиши сумата от 70,01 литра , през следващия месец картата Ви преминава автоматично на ниво „Gold“, при което получавате 7 ст. на литър при зареждане на бензин и дизел, 8ст. на литър при зареждане на G-Drive горива и 4ст. на литър при зареждане на метан и LPG (автогаз). При допълнителния асортимент нивото на бонусите нараства на 3% от стойността на покупките Ви. Най-високото ниво – „Platinum“ ще достигнете, ако потреблението Ви на литри през текущия месец е над 150,01 литра. Платинената карта ще Ви носи бонус от 9ст. на литър при зареждане на бензин и дизел, 10ст. на литър при зареждане на G-Drive горива и 5ст. на литър при зареждане на метан и LPG(автогаз). Също така получавате 4% от стойността на покупките Ви през текущия месец.

Нивото на картата се актуализира автоматично в началото на всеки месец.

* Бонуси не се начисляват при покупки на цигари, винетки, лотарийни билети, електронни ваучери и стоки в промоция.